Fabriek

Uw keuken is een verlengstuk van uzelf. De inrichting moet dus als gegoten zitten. Daarom nemen wij u eerst de maat. Wat is uw lengte? Bent u links- of rechtshandig? Welke opstelling hoort daarbij? Vervolgens meten we uw keukenvertrek op. Dit geeft u een aangename zekerheid: de zekerheid dat uw keuken u op het lijf geschreven is. En die meeleeft bij wat u ook doet. Speciale wensen, bijzondere kleuren, aparte vormen...

Reken op maatwerk in z’n mooiste vorm. Het verlengstuk van uzelf is ook de keuken zoals u voor ogen heeft: in harmonie met uw interieur en in stijl met uw manier van leven.Van Diessen Keukens is trots op zijn geavanceerde manier van produceren. De operators van de computergestuurde machines programmeren de volledig automatisch lopende machines. Er is heel weinig materiaal verlies. Een automatische gereedsschapswisselaar maakt ombouwen en afstellen tot de verleden tijd.

Rondom worden keukendelen afgewerkt met een ABS kunststof. Deze kunststof kant wordt met een unieke watervaste PU-verlijming op de kanten van het materiaal verlijmd. Deze verlijming zorgt ervoor dat, bijvoorbeeld, het kunststof keukenfront extreem bestand is tegen damp. Dit betekent ook dat de fronten er strakker uitzien en dat de randen makkelijk schoon te houden zijn. Vervuiling op de voeg is nagenoeg onmogelijk en de voeg zal in loop der jaren ook nauwelijks verkleuren.

Door gebruik te maken van CAD/CAM productie houden we de kosten in de hand en kunnen we hoogwaardige producten vervaardigen. De planning van de keukens kan precies worden vastgesteld, omdat de doorlooptijd van deze producten kort is en de productie tijden zeer nauwkeurig te bepalen zijn. Al meer dan 25 jaar lukt het Van Diessen Keukens om geen enkele deadline te missen!