Maatregelen ivm Corona/Covid-19

Bij Van Diessen Keukens begrijpen we heel goed dat de huidige situatie rondom het coronavirus erg spannend is. En dat u wellicht veel vragen heeft. Wij willen u daarom via deze post wat meer informatie geven over uw afspraken.

Intern hebben wij maatregelen genomen omtrent het coronavirus. We werken in gescheiden ruimtes, vermijden persoonlijk contact en indien mogelijk wordt vanuit thuis gewerkt. De showroom, kantoren en toiletruimtes worden extra schoongemaakt, met name de klinken en trapleuning.

Wij willen onze klanten vragen om bij het ophalen van goederen of balieverkopen eerst telefonisch contact op te nemen, zodat wij uw spullen klaar kunnen zetten. Het bezoeken vande showroom voor definitieve kleurkeuze en/of opmeten kan in overleg met de receptionistes. Gelieve dit telefonisch te bespreken via 040-2539833.

Heeft u een adviesgesprek gepland staan in de showroom?

Uw gesprek kan gewoon doorgaan. U kunt een week voor uw afspraak een sms verwachten met een afspraakbevestiging. Om uzelf en onze medewerkers te beschermen, vragen we u de richtlijnen van de overheid in acht te nemen en daarnaast bij de geringste verkoudheidsklachten, koorts of hoesten, uw gemaakte afspraak bij ons telefonisch te verzetten via telefoonnummer 040-2539833.

Heeft u een inmeetafspraak gepland staan?

Uw afspraak voor het inmeten van uw keukenruimte kan doorgaan. Tijdens de afspraak zal onze inmeter zoveel mogelijk afstand houden (1.5 meter) en fysiek contact vermijden. Wij willen u vragen om slechts met 1 persoon in de ruimte bij de inmeetafspraak aanwezig te zijn. Tevens zouden we het op prijs stellen als u onze collega de mogelijkheid geeft zijn handen (voor en na de werkzaamheden) met zeep te wassen en met papier te drogen. Om uzelf en onze medewerkers te beschermen, vragen we u eveneens de richtlijnen van de overheid in acht te nemen en daarnaast bij de geringste verkoudheidsklachten, koorts of hoesten, uw gemaakte afspraak bij ons telefonisch te verzetten via telefoonnummer 040-2539833.

Heeft u een montagedatum gepland staan?

De afspraak om uw keuken te komen plaatsen kan doorgaan. Tijdens de afspraak zal onze monteur zoveel mogelijk afstand houden (1.5 meter) en fysiek contact vermijden. Wij willen uvragen om slechts met 1 persoon in de ruimte bij de montage en oplevering aanwezig te zijn.Tevens zouden we het op prijs stellen als u onze collega de mogelijkheid geeft zijn handen (voor en na de werkzaamheden) met zeep te wassen en met papier te drogen. Om uzelf en onze medewerkers te beschermen, vragen we u eveneens de richtlijnen van de overheid in acht te nemen en daarnaast bij de geringste verkoudheidsklachten, koorts of hoesten, uw gemaakte afspraak bij ons telefonisch te verzetten.

Voor het verzetten van de montage van een complete keuken kunt u bellen naar 040–2547513.

Heeft u een service-afspraak?

Onze serviceafspraken gaan gewoon door. Tijdens de afspraak zal onze servicemonteur zoveel mogelijk afstand houden (1.5 meter) en fysiek contact vermijden. Wij willen u vragen om slechts met 1 persoon in de ruimte bij de service aanwezig te zijn. Tevens zouden we hetop prijs stellen als u onze collega de mogelijkheid geeft zijn handen (voor en na de werkzaamheden) met zeep te wassen en met papier te drogen.

Voor vragen of het verzetten van een afspraak is onze serviceafdeling bereikbaar onder nummer 040-545956

Ondernemer van het jaar 2016!


Trots ben ik op de titel ondernemer van het jaar in Veldhoven. Tijdens het event van Veldhoven Proeft ben ik in het zonnetje gezet en heb ik deze trofee mogen ontvangen. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, het team van Van Diessen keukens (ondertussen met 50 werknemers sterk) staan elke dag klaar om ons uiterste best te doen om kwalitatieve keukens te maken en hoogwaardige service te leveren. Maar ook wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons mooie familiebedrijf. Sommige die zelfs al voor de derde keer een mooie keuken komen samenstellen met onze adviseurs. Als ik het filmpje van de onthulling zie hoop ik dat ik nog jaren samen met alle mensen bij van Diessen Keukens door mag werken aan mijn passie: keukens.


Van Diessen Keukens bestaat 30 jaar!

schilderijOp 16 januari ’16 hebben we met alle medewerkers van Van Diessen Keukens een mooi feestje gevierd in ons nieuw aangekochte pand op de Run in Veldhoven. Met meer dan 35 fulltimers, onze parttimers, oproepkrachten en 10 montageploegen. Na 30 jaar maatkeukens produceren zijn we met een aardig clubje bij elkaar. Dat was vroeger wel anders…
Een stukje geschiedenis: Jan van Diessen dacht na een aantal jaren te hebben gewerkt voor een keukenfabrikant, dat hij dit zelf ook zou kunnen doen. Het ondernemersbloed was van thuis uit meegekregen, en in 1986 huurde hij een kippenschuur in Riethoven en ging op zoek naar zijn eerste klant. Letterlijk op zoek, want hij klom bij nieuwbouwprojecten op ladders en steigers op zoek naar de eigenaren om te vragen of ze al aan de keuken hebben gedacht.
Zijn eerste klant was ome Toon, maar al snel werd de garage op de Witvrouwsberg omgetoverd tot een kleine maar praktische showroom en kwam neef Jan van Diessen helpen met het timmerwerk. Om 6 uur ’s ochtends in werkkleding met het hoofd tegen het plafond van de kippenschuur werken, snel omkleden om naar klanten te gaan, weer wisselen naar werkkleding om dan in de avond weer klanten te helpen werd allemaal een beetje teveel. Na 3 jaar kon de kippenschuur verruild worden voor een groter pand in Eindhoven en werden Ben Bazelmans en Henry van Houtum aangenomen om het team te versterken. Een tijdje later kwam neef Martien Michielse het verkoopteam versterken en in de loop der jaren groeide het bedrijf door.
Sinds 1993 is Van Diessen Keukens gevestigd aan de Run 8274 in Veldhoven en heeft het bedrijf door steeds verdere uitbreiding beschikking over 5600 vierkante meter. Neef Jan is nog steeds werkzaam op de service afdeling samen met zijn zoon Kay. Ben en Henry zijn nog steeds vaste krachten in de fabriek, en Martien samen met 2 zonen op de verkoop- en orderafdeling. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf met veel personeelsleden, met nog steeds de Brabantse gemoedelijkheid en familiecultuur. Ondertussen leveren we gemiddeld 20 keukens per week, en door investeringen in efficiëntere machines, nieuwe software en natuurlijk personeel kunnen we steeds meer aan. Op het moment zijn we vooral bezig met hoe we het bedrijf groener kunnen maken. Steeds minder papier in de administratie, reststukken hout optimaal gebruiken maar vooral zonne-energie. In 2015 zijn er 680 zonnepanelen geïnstalleerd en komend jaar komen er nog honderden bij waardoor Van Diessen Keukens volledig in eigen energiebehoefte zal kunnen voorzien. Wij danken al onze klanten voor het vertrouwen in onze organisatie, en kijken uit naar het volgende jubileum!

Van Diessen Keukens genomineerd voor Award Keukendetaillist van het Jaar!

De Verkiezing Keukendetaillist van het Jaar kent inmiddels een jarenlange traditie binnen de branche. De uitreiking hiervan vindt dit jaar dus plaats tijdens de KIM/STS Vakdag. Deze prestigieuze award wordt immers al voor de zevende keer uitgereikt.

Nieuw bij de Verkiezing Keukendetaillist van het Jaar is dit jaar de regionale aanpak van het voortraject van deze verkiezing. Er zijn ieder jaar weer veel genomineerden; en het is de moeite waard om meer van deze ondernemers daarbij te betrekken dan alleen drie finalisten. Er zijn daarom ditmaal vier landelijke regio’s, met elk drie finalisten. Het betreft de regio’s Noord (Groningen, Friesland en Drenthe), Oost (Overijssel, Gelderland en Flevoland), Zuid (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) en West (Noord- en Zuid-Holland en Utrecht). Op maandag 30 november worden de winnaars van iedere regio bekend gemaakt en volgt de bekendmaking van de over all-winnaar: de Keukendetaillist van het Jaar.
Een van die finalisten wordt, na een bezoek van de jury, de winnaar van de award Keukendetaillist van het Jaar. De 12 finalisten zijn dit jaar:

Regio Noord:
• Keukenstudio Luit Windt te Veendam
• Kooistra Keukens te Roden
• KBC Keukens te Scharnegoutum

Regio Oost:
• Reddy Keukens te Heteren
• Van Wanrooij Keuken Warenhuys te Waardenburg
• Satink Keukens te Zwolle

Regio West:
• Sense Keukens te Hoorn
• Barthen Keuken Design Center te Leiden
• Goedhart Keukens te Alphen aan den Rijn

Regio Zuid:
• Visker Keukens te Terheijden
• Van Diessen Keukens te Veldhoven
• Culimaat te Berlicum

 

Miele Kitchen Inspirience Partner

Van Diessen keukens en Miele delen al lange tijd dezelfde filosofie. Maar naast passie voor keukens, gevoel voor design en een professionele after sales, delen wij vanaf begin 2012 ook de samenwerking als Miele Kitchen Inspirience Partner.

Miele Kitchen Inspirience Partners zijn speciaal geselecteerde Miele dealers, die de meerwaarde van de Miele apparaten echt kennen. Miele stelt de nodige eisen aan opleiding van het personeel en uitstraling van de showroom van deze dealers. Bij Van Diessen keukens vindt u dan ook altijd alle noviteiten van Miele en hebben de adviseurs de kennis om u de meerwaarde in functionaliteit en duurzaamheid van de inbouwapparaten uit te leggen.

Mede door onze ervaringen met de apparaten van Miele hebben wij zojuist besloten om de standaard 2 jaar fabrieksgarantie, bij aankoop van een keuken met 2 of meer apparaten van Miele, te verlengen naar 5 jaar.

Ook dit is een unieke service-aanbieding van Van Diessen keukens!!!